Wil je weten wat een betonnenschutting kost? Check gewoon prijs beton schutting op betonnenschutting.com. Daar vind je een gemakkelijk overzicht van de verschillende prijzen. 

Wanneer we nadenken over een betonschutting, dan is dat nu typisch zo’n product met een goede prijs-/ kwaliteitverhouding. Je laat er een keer zo’n schutting neerzetten en je hoeft nooit weer een schutting te plaatsen op dezelfde plaats. 

Voordelen van een betonschutting

Er zijn heel veel verschillende voordelen verbonden met een betonschutting. De betonschutting is zeer duurzaam en maakt direct een goede indruk in de tuin. 

Door de slijtvastheid van de schutting en de ronduit solide uitstraling is het een schutting die veel gekozen wordt. Het is erg prettig om te weten dat je ook 15 jaar garantie krijgt op de schutting. Maar het ding gaat nog veel langer mee, dus je zit altijd goed. 

De betonschutting is erg goed te combineren met een industriële stijl. Logischerwijs past al dat beton van de schutting er prima bij. 

Andere schuttingen, zijn ze wat? 

Hout ziet er misschien mooi uit, maar het is gevoelig voor termieten, rotting en brand. Staal is sterk in vergelijking met andere soorten omheiningen, behalve beton, maar de stijlen en ontwerpen zijn beperkt. Het biedt ook weinig privacy. Aluminium mag dan goedkoop zijn, maar je krijgt echt waar je voor betaalt. Het heeft weinig esthetische veelzijdigheid en biedt weinig veiligheid of privacy.

Smeedijzer heeft spierballen en ziet er goed uit, maar het is niet overal verkrijgbaar. Het biedt ook weinig privacy. Bamboe ziet er ook mooi uit en is over het algemeen duurzaam, maar het is nieuw op de markt in veel landen, waardoor het nogal duur is. Het vergt ook veel onderhoud.

Je voelt het al wel aankomen: een betonschutting is onze favoriet. Laat je informeren door betonnenschutting.com, dan weet je precies hoe de vork in de betonnen steel zit. 

We nemen trouwens nog veel meer interessante tips met je door in de blogs op onze site. En het grote voordeel is dat je ze allemaal kunt lezen for free.