Er zijn tal van leuke woonstijlen die supergaaf staan in je interieur voor 2022. In de meeste gevallen grijpen ze terug op dingen die in het verleden al heel populair waren, en niet zonder reden, gewoon omdat ze supermooi eruit zien. We willen je met ons artikel de nodige inspiratie geven zodat je lekker aan de slag kunt met jouw geweldige woning. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we geven, vang die inspiratie en geef er altijd een eigen creatieve draai aan.

Meubels van een topmerk 

De meubels van urban sofa zijn high-end als het gaat om kwaliteit en esthetische looks. Je kunt voor goedkope meubels gaan die niet lekker zitten en ook qua uitstraling er net niet mooi uitzien, of juist gaan voor een high-end merk als Urban Sofa. De banken, de tafels, de stoelen en de accessoires zien er geweldig mooi uit en je ziet dat er veel aandacht besteed is aan de details en kleurstellingen. Dergelijke meubels zorgen ervoor dat een interieur direct next-level gaat. Wanneer je de ruimte hebt, is het erg mooi om voor grote meubels te gaan omdat daar een bepaalde huiselijkheid vanaf straalt. Je zult er veel comfort op vinden en een grotere ruimte wordt op deze manier op een mooie wijze ingevuld.

Verschillende stijlen om van te genieten 

De gave woonstijlen voor 2022 zijn dus zeer strikt verbonden met geweldige meubels die zorgen voor een visuele, aangename uitstraling van je woonkamer of andere kamers in je woning. De grijze tinten van de industriële stijl zijn heel erg populair tegenwoordig. Ook de meer Scandinavische stijl met de vele lichte kleurstellingen en natuurlijke materialen als hout, zijn erg populair. In de Scandinavische landen is het vaak lang donker en dan willen de mensen heel graag dat hun interieur licht is, daar is deze stijl dus ontstaan. De industriële stijl is ontstaan in de verschillende industriële contexten. Uiteindelijk is het design in de residentiële contexten ingepast. Dat gebeurde zo omstreeks de jaren zeventig toen kunstenaars in oude industriële panden hun atelier en woning realiseerden. Toen is de loft geboren en vanaf die tijd is industrieel design omgeven door het aura van de urban lifestyle.