Mocht je net verhuisd zijn, of juist een lange tijd in hetzelfde huis met dezelfde uitstraling hebben gewoond, dan wil je misschien wel wat veranderen. Je kunt gaan voor een leuke kleur op de muren om een nieuwe uitstraling aan het huis te geven, richt je kamers op een leuke manier in of ga je voor een nieuwe vloer of een meubelset?

Waar stoor je je aan?

Ga voordat je van alles gaat veranderen eerst kijken waar je je precies aan stoort. Zodra je dat weet kun je gaan kijken wat je daar aan zou willen veranderen en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Stoor je je bijvoorbeeld aan de geverfde of behangen muur en wil je die anders hebben, ga dan kijken naar wat je liever hebt. Zorg ervoor dat je veel inspiratie hebt opgedaan en je het ook 100% wilt, anders stoor je je er zo weer aan.

Je hebt het gevonden

Je weet waar je je aan stoort, stel je voor: het is je vloer. De vloer die je nu hebt liggen is laminaat, het is een donkere kleur en staat helemaal niet mooi met de rest van je huis en vormt geen geheel meer. Misschien wil je wel gaan voor een lichte tegel? Je kunt dit heel gemakkelijk zelf doen of je kunt er iemand voor inhuren natuurlijk. Stel, je wilt het zelf doen, ga kijken naar de opties. Ga kijken naar Fixplus bijvoorbeeld. Fixplus is een heel handig systeem om je tegels netjes vlak te leggen. Fixplus is er ook als je geen ervaring hebt met tegels leggen! Op de site van Fixplus hebben ze een uitleg staan waar je kunt kijken hoe het werkt, en anders kun je nog altijd iemand inhuren als je er echt geen vertrouwen in hebt.

Wat is tegel leveling?

Tegel leveling is het op gelijke hoogte krijgen van tegels voor zowel vloeren als wanden. De systemen van Fixplus helpen je om je tegels netjes op één hoogte te kunnen krijgen zonder te veel moeite te hoeven doen, het leggen van een nieuwe vloer is tenslotte al genoeg werk op zich.