De resin floors komen in verschillende kleuren, dus dat maakt het heel gemakkelijk om om je ideale interieur in te richten. We nemen een aantal voordelen van deze vloer met je door. Let goed op, want we gaan je ook een aantal stijltips geven waar je makkelijk je woning mee kunt inrichten. Veel designplezier gewenst. 

Wat heb je echt aan een gietvloer? 

Het is erg leuk om je woning op een spannende en stijlvolle manier in te richten. Dat kun je zeker makkelijk voor elkaar krijgen wanneer je kiest voor een goede basis. Die basis is de gietvloer. Een vloer gemaakt van kunststof, de gietvloer dus, is supersterk en heeft daarnaast de eigenschap dat deze gemakkelijk schoon te maken is. Zelfs met schoonmaakmiddelen die nogal agressief zijn, als je dat zou willen, want in de industriële sector, waar deze vloeren vroeger te vinden waren, gebeurde dat nogal vaak, maar in een woning zou je dat misschien niet moeten willen, maar het kan dus, dat is even de moraal van het verhaal! Een gietvloer bestaat uit kunststof, deze is in principe in elkaar kleur te maken. Dat maakt het voor jou weer mogelijk om een vloer in de gewenste kleur te kiezen, precies zo eentje die past bij het ideale plaatje dat je hebt van je huis. 

Stijladvies voor een gietvloer

Er zijn meerdere designstijlen waar je van kunt genieten als je werkt met een gietvloer. De meeste populaire woonstijlen van nu zijn de Scandinavische, industriële en de minimalistische woonstijl. Nummer een is de stijl uit het hoge noorden, daarbinnen vind je veel natuurlijk materialen als hertengeweien en lichte kleden gemaakt van schapenwol. In de tweede stijl vind je materialen en objecten die je normaal gesproken in de fabriek of op de scheepswerf zou vinden. Daarnaast hebben we nummer drie, deze stijl is echt een ´less is more´ stijl. Zo weinig mogelijk doen, maar wat je doet, wel zo goed mogelijk uitdenken en ontwerpen zodat er de grootste zeggingskracht ervan uitgaat.