Als je op zoek bent naar een geschikte opslagoplossing voor grote en zware artikelen in je magazijn, dan is een grootvakstelling van StellingStunt een uitstekende keuze. Deze magazijnstellingen bieden tal van voordelen die je magazijnorganisatie en efficiëntie aanzienlijk verbeteren. 

Veel capaciteit

Allereerst bieden grootvakstellingen maximale opslagcapaciteit. Ze zijn ontworpen om grote en omvangrijke items op een georganiseerde manier op te slaan, waardoor je magazijnruimte optimaal benut wordt. Dit leidt tot een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte en minimaliseert verspilde opslagruimte.

Sterk en duurzaam 

Daarnaast zijn grootvakstellingen robuust en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het opslaan van zware items zonder dat je je zorgen hoeft te maken over instabiliteit of slijtage. Ze zijn ook eenvoudig te monteren en aan te passen aan jouw specifieke behoeften, waardoor je flexibiliteit hebt in de magazijnindeling.

Snel bij je goederen komen

Een ander voordeel is de gemakkelijke toegang tot je opgeslagen goederen. Dankzij het open ontwerp van de stellingen kun je snel en moeiteloos bij je items komen, wat de orderverwerking versnelt en fouten minimaliseert.

Opslagoplossing voor elke bedrijf 

Kortom, grootvakstellingen van StellingStunt bieden een ideale oplossing voor het opslaan van grote en zware artikelen in je magazijn, met voordelen zoals maximale opslagcapaciteit, duurzaamheid, flexibiliteit en gemakkelijke toegang tot je voorraad. Optimaliseer vandaag nog je magazijnruimte met deze efficiënte opslagoplossing.

Welke magazijn past doorgaans bij welk type bedrijf? 

Het selecteren van de juiste magazijnstelling is cruciaal voor een efficiënte bedrijfsvoering, maar welk type stelling geschikt is, hangt af van het specifieke magazijn en het type bedrijf. Voor kleine bedrijven met beperkte opslagruimte zijn eenvoudige legbordstellingen ideaal. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor het opslaan van lichte tot middelzware goederen, zoals kantoorbenodigdheden of kleinere producten. Middelgrote ondernemingen met een gemiddelde voorraadomvang kunnen profiteren van palletstellingen. Deze stellingen zijn geschikt voor het opslaan van pallets met diverse producten en bieden efficiënte toegang. Voor grootschalige distributiecentra zijn doorrolstellingen de beste keuze.