Het is erg fijn om een beetje hulp te krijgen bij het kiezen van een ideale vloer voor je woning. Daarom hebben wij deze blog voor je geschreven. Wij nemen drie vloeren met je door die erg populair zijn en waar je van kan profiteren. Lees snel verder in deze tekst om geïnspireerd te raken en gemakkelijker te kiezen.

Houten vloeren

Een van de oudste vloeren zijn houten vloeren en deze worden natuurlijk van verschillende soorten hout gemaakt. Eikenhout is een zeer populair materiaal wat dit betreft, omdat het zeer duurzaam is. Je kunt een parketvloer laten leggen of een houten vloer van grotere planken. Het is maar net wat je tof vindt. Bij https://www.devloerenfabriek.nl/ kunnen ze schitterende houten vloeren voor je maken. Zelfs tafelbladen van hout zijn bij hen te krijgen. Neem eens een kijkje op de website. 

Laminaat

Een prachtig alternatief voor een houten vloer is de laminaatvloer. Dit omdat laminaat heel erg lijkt op hout en daarbij is het een stuk voordeliger dan een houten vloer en daarom kiezen veel mensen ervoor. Laminaat heeft een print in de toplaag zitten waardoor het product in verschillende soorten qua kleur en tekening te verkrijgen is. Hierdoor past het altijd bij jouw ideeën over hoe jouw woning eruit moet zien.

Vinyl- / gietvloer

Een alternatief voor een laminaatvloer dat ook zeker op hout kan lijken is een vinylvloer. Dit is gemakkelijk te leggen en je snijdt het zo op maat. Dit is natuurlijk kunststof en daarom is het erg gemakkelijk schoon te maken. 

Een alternatief voor de vinylvloer, ook gemaakt van kunststof, is een gietvloer. Deze realiseren we gemakkelijk op een betonvloer. De vloer is ontstaan in fabrieken en is daarom erg slijtvast. Een vloer gemaakt van vinyl en een vloer gemaakt van epoxy, maakt het gemakkelijk om ze te dweilen. Zo kun je altijd een schone woning hebben waar je kinderen veilig kunnen spelen. 

Je ziet dat er vele soorten vloeren zijn waaruit je kunt kiezen. Laat je inspireren door de tips en maakt er iets gaafs van!