Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en weet je niet zeker wat voor vloer je hierin moet (laten) leggen? Dan willen we je graag, nadat we je van harte hebben gefeliciteerd met je nieuwe stulpje, een handje helpen. Het is vaak een flinke investering, maar je doet er goed aan om het in orde te maken voordat je besluit te verhuizen en alle meubels al in de woning staan. Dus, als je nu hebt besloten dat je ook maar gelijk de vloer onder handen gaat nemen, is het wel handig om te weten welke soort vloer je nu moet kiezen! Wij helpen je met deze vraag door je uit te leggen waarom je moet kiezen voor een gietvloer in je (nieuwe) woning. Lees hieronder meer.

Reden #1: Schoon en netjes

Hou je van een schoon, proper en net huis? Dan is het ervoor zorgen dat je vloer mooi schoon is een van de belangrijkste taken bij het huishouden. Stofzuigen zal altijd moeten blijven gebeuren, maar wanneer het gaat om achterblijvende etensrestjes, zand, kruimeltjes of andere vuiligheid, dan zul je hier nauwelijks hinder van ondervinden. De naadloze gietvloer zorgt er namelijk voor dat er niets achter kan blijven!

Reden #2: Goed te combineren met allerlei kleuren

Heb je een specifieke stijl en kleur in je woning wanneer het gaat om de kleur van de muren en dat van het meubilair? Dan kan het uitzoeken van een goede vloer nog wel eens lastig zijn. Zeker wanneer je wilt dat de kleuren perfect bij elkaar passen! Gelukkig is een gietvloer verkrijgbaar in nagenoeg elke kleur die je maar kunt bedenken. Op die manier zorg je ervoor dat je een vloer hebt die altijd goed zal passen bij je interieur.

Reden #3: Makkelijk te combineren met vloerverwarming

Houd je ervan om lekker te genieten van de goede warmteoverdracht die voortkomt uit vloerverwarming? Dan mag je in je handjes knijpen wanneer je hebt gekozen voor een gietvloer. Die kunnen namelijk zonder probleem geïnstalleerd worden in combinatie met een vloerverwarming. Je zult dus geen gekke vervormingen of andere nadelen ondervinden aangezien een gietvloer prima te combineren valt met vloerverwarming.